неделя, 16 септември 2012 г.

Когато той може да й бъде баща...

Тя е златотърсачка. А той задължително страда от криза на средната възраст. Те нямат бъдеще. Те са обречени. Те са неудобна, но винаги пикантна тема.

Живеем във време, в което няма невъзможни неща. Науката и техниката прогресират. Възможностите се умножават. Животът се улеснява. Само обществото страда от една и съща болест от древността до днес - Фалшивия морал.

Не се изисква много, за да бъде човек достоен член на нашето модерно и свободомислещо общество. Запас от ценности, скромен и праведен живот. Уважение към избора на другите и толерантност. Бърз поглед от глава до пети и обратно. Подигравателна усмивка. Вкарване в познати рамки и умело боравене с арсенала от клишета.

Друга много важна способност, за интеграция сред вечно гладните за клюки лешояди на ежедневието, е високото самочувствие и широката компетентност по всеки въпрос. Не е важно дали някога си изпадал в подобна ситуация единственото, което има значение, е да си в състояние да отправяш злобни коментари, гарнирани с нужното количество сензация във всеки един момент. Само така можеш да бъдеш част от ятото.

Най-витаминозната и питателна храна за лешоядите винаги е бил и ще бъде любовния живот на другите. Тези премъдри и праведни създания могат да ви бъдат полезни във всеки един аспект на този всеобхватен въпрос. Без значение дали става дума за секс, закуска в леглото или връзка от разстояние - винаги можете да разчитате на тяхното експертно мнение.
Разбира се има и теми, които се радват на особено внимание и винаги биват внимателно разчленени и повърхностно разгледани до най-малката подробност.

Едно такова лакомство са връзките с голяма разлика. Подобни теми  имат пикантния вкус на скандал, а най-хубавото е, че за десерт винаги бива поднесена огромна порция мелодрама. Какво по-вкусно?!
Друг бонус към това меню е, че ятото  разполага с богато орнаментирани и добре познати рамки за всяка подобна ситуация.

Тя е златотърсачка. А той задължително страда от криза на средната възраст. Те нямат бъдеще. Те са обречени.


Няма коментари:

Публикуване на коментар