понеделник, 18 февруари 2013 г.

На лов за вдъхновение

Този блог започна като експеримент. Създаването му трябваше да ми помогне да открия отговора на някои въпроси.
От години четях различни блогове, възхищавах се на хората, които са ги създали и на нещата, които имат да кажат на света. Желанието и аз да създам свой собствен блог също не закъсня, но дълго време ми липсваше смелост да го последвам и осъществя.

Всеки блог си има по една такава история и моята не е много по-различна. Дойде моментът, в който събрах смелост и си казах: "Какво пък...". Така се роди "Страсти под звездите". Нямах точна концепция за какво искам да пиша, нито сега я имам. Пиша за това, което ме вълнува, за това което виждам, за това което трябва и не трябва. Пиша просто защото ми се пише.

Днес близо шест месеца по-късно. Този блог вече не е експеримент, а реалност. Той се превърна в част от живота ми и от мен самата. И това го дължа изцяло на Вас, хората които влизат тук, за да прочетат някое мое словоблудство :)))

Иска ми се да благодаря на всеки един от Вас и да се впусна в един нов експеримент. За неговото осъществяване обаче отново ми трябва Вашата помощ.

Ще създам нова рубрика, чието съдържание ще зависи изцяло от Вас.
Смятам да я нарека "На лов за вдъхновение".  Като се надявам Вие да приемете ролята на мое вдъхновение:))) 

Листовка за употреба:

1. Свържете се с мен на адрес strastipodzvezdite@gmail.com

2. Споделете онова, което Ви вълнува, прочели сте някъде, чули сте, хрумнало Ви е под душа или просто сте открили да се разхожда в главата Ви като самотна гениална мисъл. Задайте въпрос или предложете тема. Може да е всичко! Мелодия, мисъл, цитат, хумористично хрумване, цинично прозрение за живота и неговия смисъл, фундаментален философски въпрос или просто материал за разтягане на локуми.

3. Аз от своя страна се заемам да публикувам онези идеи, мисли и въпроси, които са катализирали някаква творческа дейност в съзнанието ми.

4. При публикацията гарантирам точно упоменаване на съответния автор или запазването на неговата анонимност (в зависимост от желанието на автора).

5. Искам да разчупя схемата и на страниците на блога да има за всекиго по нещо.
    Но въпреки това си запазвам недемократичното право еднолично да решавам и налагам цензура :)


Е, нека експериментът започне сега :))))



* Първото вдъхновение


2 коментара:

  1. Поздравления!
    Бих нарекла идеята ти смела! Хареса ми.
    Очаквам с интерес престрашилите се да бъдат твое вдъхновение :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти за милите думи и проявения интерес! Аз също изгарям от любопитство да видя как ще се развият нещата :)))

      Изтриване