събота, 13 октомври 2012 г.

Всяка жена

Всяка жена иска да има в живота си един силен мъж, който да я защитава, обича и почита. Да бъде не просто до нея, а да може да разчита на него. Да знае, че той винаги е достатъчно близо, за да я хване преди да падне... Да бъде нейна опора, нейно вдъхновение, нейна страст и дори нейно проклятие. Да плени мислите й да превземе сърцето й.

Всяка жена мечтае за свой  собствен рицар в бляскави доспехи. Благороден, всеотдаен, всесилен, непобедим и неустоим. Той не просто трябва да бъде идеален, не той трябва да отговаря на нейния идеал.

Всяка жена тайно се надява да срещне Дявола. Онзи единствен и истински мъж. Който с една единствена дума може да я накара да се усмихне, а само с поглед може да я изкара от кожата й. Онзи, който пали в нея хиляди пожари и успява да ги загаси точно на време преди сам да изгори в тях.

Всяка жена копнее за един треперещ мъж.
От страст и желание...
Да усеща допира на сигурни, но треперещи и неспособни да се овладеят длани, тяхното нетърпение и хищническо желание за още. Да чува треперещия и натежал от възбуда глас, напомнящ повече ръмжене. Да усеща спазмите на силното мъжко тяло върху себе си и да знае, че именно тя е причината за върховното удоволствие, което той изпитва.

Всяка жена иска да се превърне в повелителка на трепетите на едно мъжко сърце...

Няма коментари:

Публикуване на коментар