четвъртък, 26 юни 2014 г.

Кое е по-тъжно?

Тази вечер ходих на кино и гледах ето този филм:


Най-грубо деля филмите в две основни категории: Филми и истински филми. Тези от втората категория обикновено ме вълнуват дни наред и ме карат да си задавам най-различи въпроси. А този филм е толкова истински, че цяла вечер се чудя:

Кое е по-тъжно?  

Филм, в който се разказва за любовта между двама тинейджъри, болни от рак, които вероятно няма никога да навършат 20. Или фактът, че са ни необходими подобни филми, за да ни припомнят стойността на онова, което имаме в живота си...



4 коментара:

  1. Подобни сълзливи холивудски филмчета са също толкова лоши, колкото и филмите с Вим Дизел и Том Круз, в който той спасява света от унищожение. И не говоря за историята във въпросния филм, разбира се.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тоест твърдиш, че филмите са далеч от реалността и имат негативно влияние върху хората?!

      Аз пък си мисля, че този тип филми действат на принципа на студения душ. Изненадващо и събуждащо. Изтръгват те от ежедневните дребнавости и те карат да погледнеш над нещата и да си припомниш, че в живота има много неща, за които да си благодарен...

      Изтриване
  2. Виж сега, прав е анонимният, нещо си се объркала. Този филм е от категорията "боза", при това тотална. Само трейлърът стига, за да не го гледаш, а при добро желание мога да ти посоча поне още 20 подобни "шедьовъра".

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Какво да се прави, такава съм си, объркана :))) А нали знаеш боклука за едни е съкровище за други.

      Изтриване